Levertijd, Verzendkosten en Retouren

 

 

 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk te verzenden. Bestellingen die op werkdagen vóór 17.00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€4,10 voor bestellingen die door de brievenbus passen (inclusief track en trace)
€ 6,95 voor bestellingen onder de € 50,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 50,-

 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorging van diverse pakketdiensten waaronder Postnl. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

U heeft het recht om binnen twee weken af te zien van de aankoop. U dient hierbij contact op te nemen met ons via het contact formulier, waarin u de reden van de retournering vermeldt. U dient het product te retourneren in originele staat en in een veilige verpakking. Wij zullen u de kosten van het product (exclusief verzendkosten) binnen 14 dagen vergoeden. De verzendkosten van het geretourneerde product worden niet vergoed. U dient zelf zorg te dragen voor het verzendbewijs. Mocht het artikel niet bij ons binnen zijn gekomen en u kunt geen verzendbewijs overhandigen, dan kunnen wij een terugbetaling niet realiseren.