Workshop Kristal Grid

 

Wat is een kristal grid?

 Een kristal grid is het op een geometrische manier neerleggen van  door jou uitgezochte kristallen ofwel edelstenen. Je kunt deze kristallen neerleggen met een intentie om iets moois te manifesteren. Manifesteren is niets meer dan de intentie om je gedachtes en dromen werkelijkheid te maken. De grid staat voor de krachtige vibratie van de gecombineerde kristallen. Alle kristallen worden met aandacht én een speciale intentie geplaatst. Maar ook is het vooral gewoon mooi en leuk om zelf te maken!

 

Je maakt gebruik van edelstenen; wat zijn ze toch onwijs mooi! Maar ze zijn zoveel meer dan alleen prachtig; het zijn ook hele krachtige helpers! Elke edelsteen heeft zijn specifieke eigenschappen en kunnen je daarmee ondersteunen. In de workshop kun je kiezen uit heel veel verschillende stenen en geven we je advies welke steen je zou kunnen gebruiken. Je kunt de stenen natuurlijk ook gewoon op intuïtie, je eigen gevoel, uitkiezen.

 

Ben jij nog niet bekend met edelstenen; geen probleem, iedereen kan een mooie grid voor zichzelf maken. We werken tijdens de workshop met prachtige stenen en mooie accessoires zoals schelpjes en gedroogde bloemetjes zodat je echt iets unieks kan maken. We vertellen je uiteraard ook de toepassing van de stenen en wat bij je zou passen.  Je krijgt van ons advies welke stenen je zou kunnen kiezen op basis van je doel van je grid.

De workshop is vooral gezellig en ontspannen en je bent creatief bezig om iets moois met toegevoegde waarde voor jezelf te maken!

Praktische informatie

- De kosten zijn € 37,50 persoon. Dit is inclusief alle materialen en koffie of thee met iets lekkers.

- De workshop duurt ongeveer 2 uur.

- De workshop wordt gegeven in groepjes van maximaal 8 personen. Op dit moment is er nog geen datum bekend, wil je opgeven neem dan   contact met mij op en kijken we samen naar de mogelijkheden. Ook als je met een groepje wilt komen kun je contact met me opnemen via     info@soulcandy.nl